SPECIALS

Wilt u een bijzonder event neerzetten? Dat kan samen met de waterexperts van Gopep.
Bekijk hieronder het aanbod waarmee wij uw speciale event kunnen samenstellen.

POOLS

Een mobiel zwembad op locatie. Het waterbassin biedt de mogelijkheid om te kunnen watersporten op een locatie waar dat normaal gesproken niet kan. Je kunt denken aan een binnenstad, een boulevard, in een beurshal of zelfs voor uw winkel! Als de ondergrond maar enigszins vlak is.

Het waterbassin is er in verschillende maten:
– 16 * 50 meter
– 10 * 50 meter
– 10 * 20 meter
– andere maten op aanvraag
Het bassin wordt geleverd inclusief trappen en railing.

Extra’s

Branding
Het bassin kunt u naar eigen inzicht branden via een geïntegreerd systeem waarin u uw logo, beeldmerk of slogan op banners kunt tonen. Beachvlaggen kunt u rondom plaatsen op de railing of rand van het bassin. 

Cable system voor boardsporten
Om te kunnen wakeboarden op locatie, is er een cable system nodig die de sporters over het water kunnen trekken. Via Gopep zijn er twee varianten te krijgen
– een one way cable
– een two way cable
Welk systeem het beste is, is afhankelijk van uw doelstellingen en de omgeving.

Wind voor windsporten
Staat het bassin in een hal en wilt u zeilen of windsurfen dan kan het bassin voorzien worden van windturbines. Van veel tot weinig wind. Wij plaatsen het waar u het nodig heeft.

HARBOUR GAME

 

 

Een uniek uitdagend teambuildingsprogramma in de haven. Gopep neemt uw medewerkers, relaties of sportteam mee over, om, door en in het water. Puzzels moeten opgelost worden, sportieve water uitdaging moeten getrotseerd worden en samenwerking brengt het team over de finale. Wij nemen u mee naar onze vaste haven locaties, maar we komen ook graag met u mee voor een haven bij u in de buurt.

Havenlocaties:

 • Heukelum
 • Brouwersdam
 • Scheveningen
 • Haven van Heeg

KIDS LAB

Ontdekken en leren. Het kidslab van gopep biedt kinderen een plek waar ze op leuke en leerzame wijze leren over water. Door zelf te doen vinden ze antwoorden op vragen. In het waterlab zijn kinderen even een echte waterprof en ontdekken ze bijvoorbeeld waarom iets drijft op water of waarom een bootje vooruit gaat op water. De lab’s zijn allemaal rondom het thema water ontworpen

Kidslab’s in ons aanbod:

 • waterlab: alles over water
 • plasticlab: leren over soorten plastic en plastic in water
 • kooklab: koken met producten uit water
 • sportlab: leren trainen voor watersporten
 • maaklab: ontdekken wat je kunt maken met materialen uit water

WATER LAB

Het WaterLAB biedt een uitstekende mogelijkheid om kinderen te laten experimenteren met water. Een heuse ‘WaterPROF’ legt het principe van het waterlab uit aan de hand van de demonstratieproef ‘is helder water altijd drinkwater?’ Ze krijgen een labjas aan en een veiligheidsbril en gaan per tweetal aan de slag met verschillende waterproefjes. Proefjes met waterdruk, oppervlaktespanning en exotherme reactie passeren de revue.

Waterlab’s in ons aanbod:

 • standaard waterlab
 • festival waterlab
 • party waterlab

GOPEP ACADEMY

Een water experience of event kan niet zonder personeel dat met passie en plezier de deelnemers begeleid, informeert en instrueert. In de Gopep academy leiden wij studenten en medewerkers op tot water experience instructeurs, receptionisten, begeleiders en coördinatoren.

ADRES

Laan van Kronenburg 2, Amstelveen

TELEFOON

CONTACT

We horen graag van u

Neem graag contact op

15 + 12 =